JxCat no condicionarà la convocatòria electoral a la inhabilitació de Torra

"De vegades se'ns pregunta: diàleg o confrontació? És una pregunta trampa, perquè nosaltres vam escollir diàleg"

Publicitat

La vicepresidenta de JxCat i diputada en el Parlament, Elsa Artadi, ha rebutjat que la sentència del Tribunal Suprem (TS) sobre la inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra, “condicioni” la convocatòria de les eleccions, que defensa abordar amb independència d’aquesta resolució.

“De vegades se’ns pregunta: diàleg o confrontació? És una pregunta trampa, perquè nosaltres vam escollir diàleg” mentre que, al seu judici, l’Estat va triar la confrontació, ha dit en una entrevista a TV3 aquest dissabte recollida per Europa Press.

I ha afegit que JxCat hagués preferit que el Parlament “no s’hagués empassat tot allò que venia per part del Suprem o per part de qualsevol institució de la injustícia espanyola”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca