La CUP demana “un final digne de legislatura”

Demana al president que posi data a les eleccions

Publicitat

La diputada de la CUP al Parlament Natàlia Sànchez ha reclamat aquest divendres eleccions al president de la Generalitat, Quim Torra, i acordar amb JxCat i ERC una sortida a la seva possible inhabilitació per tenir “un final digne de legislatura”.

“Proposem un final digne de legislatura i no tornar a viure un sainet i una baralla entre els socis del Govern per la finalització de la legislatura. I encara no hem rebut cap resposta”, ha lamentat en la seva intervenció durant el debat de política general al Parlament.

Segons Sànchez, la CUP està al costat del president de la Generalitat contra una possible inhabilitació, que seria “una aberració i un despropòsit jurídic”, però ha defensat que els governs han de ser part de la solució dels problemes dels ciutadans.

També ha assegurat que la gestió del Govern de la pandèmia del coronavirus ha evidenciat els “límits” del sistema sanitari, a més d’altres conseqüències en matèria econòmica i social.

Publicitat

Sobre el projecte Hard Rock a la Costa Daurada, ha demanat frenar aquest projecte que acumula “un conjunt de despropòsits”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca