Imputat

El titular del Jutjat Central d'Instrucció 6 ha acordat aquest divendres citar-lo a declarar el proper 30 d'octubre en qualitat d'investigat.

Publicitat

El jutge de l’Audiència Nacional Manuel García Castellón ha citat com a imputat, a petició de la Fiscalia Anticorrupció, qui va ser ministre d’Interior del govern de Mariano Rajoy, Jorge Fernández Díaz, en l’anomenada peça Kitchen del cas Tàndem.

El titular del Jutjat Central d’Instrucció 6 ha acordat aquest divendres citar-lo a declarar el proper 30 d’octubre en qualitat d’investigat.

L’interrogarà per aquesta peça en la qual s’investiga l’operatiu que s’hauria sufragat amb fons reservats i que tenia l’objectiu d’obtenir informació sensible del PP al seu extresorer, Luis Bárcenas, per amagar-la a la justícia.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes