Malgrat tot, és la presidència

Avui és el dia, el Tribunal Suprem revisarà la inhabilitació del president Torra i ho farà amb el cap de l’executiu català sol. Molt sol.

Tot i que fa mesos que aquesta legislatura està caducada per la incapacitat dels dos socis per teixir una estratègia conjunta per a la proclamació de la República catalana, això d’avui és un dels episodis més foscos de la història del nostre país perquè, caigui millor o pitjor; sigui un bon o un mal polític, un tribunal de l’Estat decidirà si qui ostenta la presidència de la Generalitat ha de ser inhabilitat per desobeir l’ordre del TSJC perquè despengés la pancarta del Palau.

Sí, és ridícul només de recordar-ho. Una pancarta ha provocat que avui el president Torra pugui ser inhabilitat. Seria el segon president consecutiu de la Generalitat que és apartat del seu càrrec per l’Estat. El 2017 fou Puigdemont, i ara és ell.

Agradi més o menys, el president Torra representa la presidència. I aquest càrrec hauria de ser motiu més que suficient perquè avui no estigui sol. I no em refereixo al fet que l’acompanyi de bracet, parlo de suport polític dels qui defensen la seva mateixa causa.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca