La pandèmia endarrereix indefinidament la finalització de la Sagrada Família

Les obres es reprendran properament i es manté la el calendari de culminació de la torre de la Mare de Déu el 2021

Publicitat

“Els efectes de la pandèmia ens forcen a replantejar el calendari i això afecta la fita que teníem marcada del 2026”. Així ha comunicat el president delegat de la Junta Constructora de la Sagrada Família, Esteve Camps, que la basílica no estarà culminada coincidint amb el centenari del naixement d’Antoni Gaudí, tal i com s’havia previst. La reducció de visitants per la caiguda del turisme (la basílica segueix tancada entre setmana) fa “impossible” assolir l’objectiu ni oferir un calendari alternatiu, a l’espera de l’evolució de la pandèmia. Dels 100MEUR de pressupost del 2019 es passarà l’any vinent a tan sols 17. Amb tot, les obres es reprendran en 15 dies i es manté almenys la previsió d’acabar la torre de la Mare de Déu el 2021.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca