Cs torna als seus dies de glòria

Porta a la síndica de Barcelona "la discriminació del castellà" del govern de Colau

Publicitat

El grup municipal de Cs a l’Ajuntament de Barcelona ha presentat una queixa a la síndica de greuges de Bacelona, Maria Assumpció Vilà, per “la reiterada discriminació que impulsa i practica el govern municipal cap al castellà”.

La presidenta de Cs al consistori, Luz Guilarte, ha assegurat que “el govern municipal vulnera sistemàticament la cooficialitat de llengües” i considera que els barcelonins han de ser informats en igualtat de condicions.

“Arriben a l’extrem de traduir fins i tot en les actes oficials les intervencions en castellà dels regidors”, ha criticat, fet que ha qualificat de menyspreu i vulneració de drets cap al castellà.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca