Canadell considera una “irresponsabilitat” anar a eleccions en els mesos vinents

"Enfoquem-nos tots a salvar empreses i llocs de treball", ha demanat el president de la Cambra de Comerç de Barcelona

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, creu que “no tindria cap sentit anar a eleccions” en els propers mesos a Catalunya. “Seria una irresponsabilitat que en aquests moments es paralitzés la vida i la gestió política perquè entréssim en un període electoral”, ha dit en una roda de premsa aquest dijous coincidint amb l’inici de la vista judicial sobre el recurs per un delicte de desobediència al Tribunal Suprem que pot inhabilitar el president del Govern, Quim Torra. “Enfoquem-nos tots a salvar empreses i llocs de treball”, ha demanat el màxim dirigent de l’ens cameral que també ha dit que si Torra és inhabilitat “haurem de tirar endavant els pressupostos que tenim aprovats”.

Publicitat

El màxim dirigent de la Cambra de Comerç de Barcelona ha reclamat que la legislatura s’allargui el “màxim possible” tot i que ha admès que “no dependrà del nostre govern sinó que dependrà d’un Tribunal, cosa que no hauria de passar en cap dels casos”.

Preguntat sobre què passarà amb la modificació dels pressupostos, que no es poden aprovar amb un executiu en funcions, ha afirmat que “mentre tinguem Govern” s’han de canviar els comptes tal com estava previst. “Si no, haurem de tirar endavant amb els pressupostos que tenim aprovats”, ha afegit.

Per Canadell, és “completament surrealista” que es destitueixi el president d’un país per “tenir una pancarta a favor dels presos polítics”. “Esperem que siguin prou hàbils per no incórrer en aquesta inhabilitació”, ha dit.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Tres webs de la Generalitat deixen al descobert correus electrònics i contrasenyes

La Generalitat de Catalunya ha detectat vulnerabilitats en tres pàgines web pròpies que haurien deixat al descobert correus electrònics i contrasenyes, segons ha avançat...

Unides Podem fa una crida a eliminar el “secessionisme fiscal” de Madrid

Unides Podem ha assegurat que una via per solucionar la "crisi territorial" del país passa per eliminar el "secessionisme fiscal" de Madrid, el 'dumping...

Catalunya participa en un projecte europeu per a la inclusió de nenes i dones gitanes

La Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, amb el Programa del Poble Gitano i de la Innovació Social, participa en...

Felipe González s’emprenya

L'expresident del Govern espanyol Felipe González ha avisat aquest dijous a l'executiu de Pedro Sánchez que no es pot construir un "projecte de futur"...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca