PDeCAT i JxCAT ja negocien un acord electoral

L'expresident Mas ha dit que el més lògic és que totes dos partits busquin "suports i summes"

L’expresident de la Generalitat Artur Mas ha assegurat que el PDeCat i JxCat negocien per arribar a un acord electoral i ha concretat que les converses són entre “les persones lògiques que les han de tenir”, entre les quals ha esmentat el president del PDeCat, David Bonvehí, i l’expresident de l’ANC i exdiputat de JxCat, Jordi Sànchez.

Publicitat

Ha concretat que “si el plantejament és que el PDeCat deixi d’existir, no hi haurà solució, perquè hi ha molta gent del PDeCat que no vol deixar d’existir ni es vol diluir”, i ha apostat per la fórmula de la coalició, que assegura que té defectes, però també avantatges.

Si finalment hi ha una separació entre JxCat i el PDeCat, l’expresident ha dit que el més lògic és que totes dos partits busquin “suports i summes”, i ha apuntat que el PDeCat manté la porta oberta per si pot ampliar la seva oferta electoral i reincorporar gent que se’n va anar, en referència a l’excoordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal.

Per Mas, la situació als municipis seria complicadíssima si es produeix una ruptura entre aquestes dues formacions, tot i que ha descartat trencar el pacte amb el PSC a la Diputació de Barcelona: “L’alternativa és anar-se’n a l’oposició. I la meva pregunta és: on serem més útils?”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Forcadell, dolguda amb la resposta de la sentència de l’1-O: “Es va fer tard i malament”

L'expresidenta del Parlament Carme Forcadell espera que la resposta institucional a la possible inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra, no sigui com...

Torrent només pot garantis que les eleccions seran en diumenge

El president del Parlament, Roger Torrent, ha afirmat que només utilitzaria el "petit marge" que hi hauria si no hi ha candidat a la...

Asens ataca Junqueras: “És demagògic i un insult”

El portaveu del grup d'Unides Podem al Congrés, Jaume Asens, ha qualificat de "demagògic i un insult" que el líder d'ERC, Oriol Junqueras, compari...

El Circ Cric demana ajuda

Jaume Mateu (Tortell Poltrona) i Montse Trias, fundadors i ànimes del Circ Cric, projecten convertir les carpes ubicades al peu del Montseny en un...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca