PDeCAT i JxCAT ja negocien un acord electoral

L'expresident Mas ha dit que el més lògic és que totes dos partits busquin "suports i summes"

L’expresident de la Generalitat Artur Mas ha assegurat que el PDeCat i JxCat negocien per arribar a un acord electoral i ha concretat que les converses són entre “les persones lògiques que les han de tenir”, entre les quals ha esmentat el president del PDeCat, David Bonvehí, i l’expresident de l’ANC i exdiputat de JxCat, Jordi Sànchez.

Publicitat

Ha concretat que “si el plantejament és que el PDeCat deixi d’existir, no hi haurà solució, perquè hi ha molta gent del PDeCat que no vol deixar d’existir ni es vol diluir”, i ha apostat per la fórmula de la coalició, que assegura que té defectes, però també avantatges.

Si finalment hi ha una separació entre JxCat i el PDeCat, l’expresident ha dit que el més lògic és que totes dos partits busquin “suports i summes”, i ha apuntat que el PDeCat manté la porta oberta per si pot ampliar la seva oferta electoral i reincorporar gent que se’n va anar, en referència a l’excoordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal.

Per Mas, la situació als municipis seria complicadíssima si es produeix una ruptura entre aquestes dues formacions, tot i que ha descartat trencar el pacte amb el PSC a la Diputació de Barcelona: “L’alternativa és anar-se’n a l’oposició. I la meva pregunta és: on serem més útils?”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca