Iglesias es reuneix pel seu compte amb ERC i Bildu per negociar els PGE

Les reunions seran dimecres

El vicepresident segon del Govern espanyol i líder d’Unides Podem, Pablo Iglesias, es trobarà dimecres amb els portaveus d’ERC i Bildu per parlar del nou curs polític i dels pressupostos generals de l’Estat (PGE), que també ha començat a tractar la vicepresidenta primera, Carmen Calvo, en la ronda de contactes amb tots els grups parlamentaris.

Publicitat

D’aquesta manera, els dos vicepresidents mantenen contactes per separat amb les formacions polítiques per mirar d’encarrilar l’aprovació dels comptes públics, tot i que ara com ara Iglesias només ha confirmat que es reunirà amb ERC i Bildu, segons han confirmat aquestes formacions.

El coordinador general d’EH Bildu, Arnaldo Otegi, ha anunciat aquest dimarts que la portaveu parlamentària, Mertxe Aizpurua, s’entrevistarà dimecres amb Iglesias i la setmana vinent amb Calvo per parlar dels PGE.

De la seva banda, el portaveu d’ERC, Gabriel Rufián, ha informat que dimecres es trobarà amb els dos vicepresidents per parlar “de tot l’escenari que s’obre”: primer, al matí, amb Iglesias, i després, a la tarda, amb Calvo.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca