Iglesias es reuneix pel seu compte amb ERC i Bildu per negociar els PGE

Les reunions seran dimecres

El vicepresident segon del Govern espanyol i líder d’Unides Podem, Pablo Iglesias, es trobarà dimecres amb els portaveus d’ERC i Bildu per parlar del nou curs polític i dels pressupostos generals de l’Estat (PGE), que també ha començat a tractar la vicepresidenta primera, Carmen Calvo, en la ronda de contactes amb tots els grups parlamentaris.

Publicitat

D’aquesta manera, els dos vicepresidents mantenen contactes per separat amb les formacions polítiques per mirar d’encarrilar l’aprovació dels comptes públics, tot i que ara com ara Iglesias només ha confirmat que es reunirà amb ERC i Bildu, segons han confirmat aquestes formacions.

El coordinador general d’EH Bildu, Arnaldo Otegi, ha anunciat aquest dimarts que la portaveu parlamentària, Mertxe Aizpurua, s’entrevistarà dimecres amb Iglesias i la setmana vinent amb Calvo per parlar dels PGE.

De la seva banda, el portaveu d’ERC, Gabriel Rufián, ha informat que dimecres es trobarà amb els dos vicepresidents per parlar “de tot l’escenari que s’obre”: primer, al matí, amb Iglesias, i després, a la tarda, amb Calvo.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Guerra oberta entre Podemos i Lesmes

Unides Podem ha acusat la dreta, i especialment el PP, de "parapetar-se" darrere del rei Felip VI i "posar el focus" en les crítiques...

La repressió accelera: Condemnen Jordi Pesarrodona per desobediència l’1-O

El Jutjat Penal 2 de Manresa (Barcelona) ha condemnat l'exregidor d'ERC i ex-tercer tinent d'alcalde de Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona) Jordi Pesarrodona per...

Casado enceta la pugna entre monàrquics i contraris a la corona

El líder del PP, Pablo Casado, ha assegurat aquest dilluns que el silenci del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, sobre els "atacs" contra...

Felip VI no va anar a Barcelona per temor a la proximitat de l’1 d’octubre

El ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, ha admès aquest dilluns que el rei Felip VI no va assistir divendres al lliurament de despatxos...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca