El polígraf

Entenc perfectament que siguis instagramer, encara que no passis dels 100 seguidors, i que vulguis fer de la teva vida una mena de crònica rosa on tot és adorable, perfecte i, en definitiva, digne d’admiració. Però intenta no fer el ridícul.

Un dels hàndicaps que té la constant autoexposició que fan alguns de la seva vida és que la seva capacitat per enganyar és força limitada. M’explico: si dius que et trobes una mica malament i no pots anar a treballar, o fer plans, no pengis una història on surts fent una BBQ amb mig poble.

Ara, també et dic que aquest no és el problema, l’agreujant és quan a sobre agafes i expliques tot frustrat que el cap de setmana ha sigut “avorrit a casa”. Per l’amor de Déu, que fa setze hores estaven escalant la Torre Glòries amb una ampolla de J&B a la mà. Tu mateix ets el teu polígraf. Espavila.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.