Cs amenaça que no es quedarà “de braços plegats” si Torra desacata la inhabilitació

Martín Blanco: "Farem tot el que estigui a les nostres mans"

El portaveu adjunt de Cs al Parlament, Nacho Martín Blanco, ha anunciat aquest dimarts que actuaran si president de la Generalitat, Quim Torra, desacata la possible inhabilitació que li imposi el Tribunal Suprem. “No ens quedarem de braços plegats quan posi en marxa, com ja ha amenaçat, la seva proposta d’atrinxerar-se al Palau de la Generalitat”, ha assegurat en una roda de premsa. El diputat taronja no ha volgut concretar quines accions està estudiant Cs davant d’aquesta possibilitat però ha apuntat a “diverses fórmules”. “Som el partit majoritari del Parlament de Catalunya i farem tot el que sigui a les nostres mans”, ha apuntat Martín Blanco, que no ha entrat a valorar si presentar un candidat propi a la Generalitat seria una opció.

Publicitat

Ha acusat l’independentisme de “degradar les institucions” i ha assenyalat tant Torra com “el senyor de Waterloo”, en referència a l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, com a instigadors de la “inestabilitat” i la “inseguretat jurídica” de Catalunya. “Farem tot el possible per evitar que Torra aconsegueixi aquest objectiu”, ha insistit, tot i que no ha concretat cap mesura “perquè aquesta hipòtesi tan plausible que és bloquejar les institucions catalanes encara no s’ha produït”, ha justificat.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca