Cs amenaça que no es quedarà “de braços plegats” si Torra desacata la inhabilitació

Martín Blanco: "Farem tot el que estigui a les nostres mans"

El portaveu adjunt de Cs al Parlament, Nacho Martín Blanco, ha anunciat aquest dimarts que actuaran si president de la Generalitat, Quim Torra, desacata la possible inhabilitació que li imposi el Tribunal Suprem. “No ens quedarem de braços plegats quan posi en marxa, com ja ha amenaçat, la seva proposta d’atrinxerar-se al Palau de la Generalitat”, ha assegurat en una roda de premsa. El diputat taronja no ha volgut concretar quines accions està estudiant Cs davant d’aquesta possibilitat però ha apuntat a “diverses fórmules”. “Som el partit majoritari del Parlament de Catalunya i farem tot el que sigui a les nostres mans”, ha apuntat Martín Blanco, que no ha entrat a valorar si presentar un candidat propi a la Generalitat seria una opció.

Publicitat

Ha acusat l’independentisme de “degradar les institucions” i ha assenyalat tant Torra com “el senyor de Waterloo”, en referència a l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, com a instigadors de la “inestabilitat” i la “inseguretat jurídica” de Catalunya. “Farem tot el possible per evitar que Torra aconsegueixi aquest objectiu”, ha insistit, tot i que no ha concretat cap mesura “perquè aquesta hipòtesi tan plausible que és bloquejar les institucions catalanes encara no s’ha produït”, ha justificat.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Guerra oberta entre Podemos i Lesmes

Unides Podem ha acusat la dreta, i especialment el PP, de "parapetar-se" darrere del rei Felip VI i "posar el focus" en les crítiques...

La repressió accelera: Condemnen Jordi Pesarrodona per desobediència l’1-O

El Jutjat Penal 2 de Manresa (Barcelona) ha condemnat l'exregidor d'ERC i ex-tercer tinent d'alcalde de Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona) Jordi Pesarrodona per...

Casado enceta la pugna entre monàrquics i contraris a la corona

El líder del PP, Pablo Casado, ha assegurat aquest dilluns que el silenci del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, sobre els "atacs" contra...

Felip VI no va anar a Barcelona per temor a la proximitat de l’1 d’octubre

El ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, ha admès aquest dilluns que el rei Felip VI no va assistir divendres al lliurament de despatxos...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca