Budó replica a ERC i la CUP que anticipar-se a la inhabilitació és “normalitzar la repressió”

"No creiem que ens hàgim de situar en l'escenari de després del dia 17"

Publicitat

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha replicat aquest dimarts a ERC i la CUP que anticipar-se a una possible inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra, i parlar de convocar eleccions si això passa suposaria “normalitzar la repressió”.

Ho ha dit en la conferència de premsa posterior al Consell Executiu, després que ERC i la CUP hagin demanat acordar la data de les eleccions per anticipar-se a la possible inhabilitació del Tribunal Suprem a Torra.

Budó ha defensat que ara cal centrar-se a afrontar la vista de Torra dijous al Suprem i ha criticat que, segons ella, seria greu que se l’inhabilités: “No creiem que ens hàgim de situar en l’escenari de després del dia 17. Per nosaltres, situar-nos en l’escenari de després és normalitzar la repressió”, i ha rebutjat que en el debat de política general (DPG) de dimecres el president avanci com es respondrà a la decisió del TS.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca