Budó replica a ERC i la CUP que anticipar-se a la inhabilitació és “normalitzar la repressió”

"No creiem que ens hàgim de situar en l'escenari de després del dia 17"

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha replicat aquest dimarts a ERC i la CUP que anticipar-se a una possible inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra, i parlar de convocar eleccions si això passa suposaria “normalitzar la repressió”.

Publicitat

Ho ha dit en la conferència de premsa posterior al Consell Executiu, després que ERC i la CUP hagin demanat acordar la data de les eleccions per anticipar-se a la possible inhabilitació del Tribunal Suprem a Torra.

Budó ha defensat que ara cal centrar-se a afrontar la vista de Torra dijous al Suprem i ha criticat que, segons ella, seria greu que se l’inhabilités: “No creiem que ens hàgim de situar en l’escenari de després del dia 17. Per nosaltres, situar-nos en l’escenari de després és normalitzar la repressió”, i ha rebutjat que en el debat de política general (DPG) de dimecres el president avanci com es respondrà a la decisió del TS.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Guerra oberta entre Podemos i Lesmes

Unides Podem ha acusat la dreta, i especialment el PP, de "parapetar-se" darrere del rei Felip VI i "posar el focus" en les crítiques...

La repressió accelera: Condemnen Jordi Pesarrodona per desobediència l’1-O

El Jutjat Penal 2 de Manresa (Barcelona) ha condemnat l'exregidor d'ERC i ex-tercer tinent d'alcalde de Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona) Jordi Pesarrodona per...

Casado enceta la pugna entre monàrquics i contraris a la corona

El líder del PP, Pablo Casado, ha assegurat aquest dilluns que el silenci del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, sobre els "atacs" contra...

Felip VI no va anar a Barcelona per temor a la proximitat de l’1 d’octubre

El ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, ha admès aquest dilluns que el rei Felip VI no va assistir divendres al lliurament de despatxos...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca