Budó li crida l’atenció a Mas

Li recorda que la competència per remodelar el Govern és de Torra

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha manifestat aquest dimarts el seu respecte per les declaracions de l’expresident de la Generalitat Artur Mas sobre la remodelació del Govern, però ha recordat que la competència per dur-la a terme és del president català, Quim Torra.

Publicitat

En la roda de premsa posterior al Consell Executiu, ha reaccionat així després que Mas hagi avisat que la recent remodelació del Govern de Quim Torra, que en va deixar fora l’única consellera del PDeCAT que l’integrava, Àngels Chacón, “no és una decisió neutra ni gratuïta, i comporta conseqüències”.

“Totes les opinions són legítimes, des del màxim respecte a Mas, però és una competència pròpia del president Torra”, ha subratllat Budó, després de defensar que aquest últim tenia dret a fer una remodelació del Govern si considerava que calia enfortir-lo per combatre la pandèmia del coronavirus.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Forcadell, dolguda amb la resposta de la sentència de l’1-O: “Es va fer tard i malament”

L'expresidenta del Parlament Carme Forcadell espera que la resposta institucional a la possible inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra, no sigui com...

Torrent només pot garantis que les eleccions seran en diumenge

El president del Parlament, Roger Torrent, ha afirmat que només utilitzaria el "petit marge" que hi hauria si no hi ha candidat a la...

Asens ataca Junqueras: “És demagògic i un insult”

El portaveu del grup d'Unides Podem al Congrés, Jaume Asens, ha qualificat de "demagògic i un insult" que el líder d'ERC, Oriol Junqueras, compari...

El Circ Cric demana ajuda

Jaume Mateu (Tortell Poltrona) i Montse Trias, fundadors i ànimes del Circ Cric, projecten convertir les carpes ubicades al peu del Montseny en un...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca