Budó li crida l’atenció a Mas

Li recorda que la competència per remodelar el Govern és de Torra

Publicitat

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha manifestat aquest dimarts el seu respecte per les declaracions de l’expresident de la Generalitat Artur Mas sobre la remodelació del Govern, però ha recordat que la competència per dur-la a terme és del president català, Quim Torra.

En la roda de premsa posterior al Consell Executiu, ha reaccionat així després que Mas hagi avisat que la recent remodelació del Govern de Quim Torra, que en va deixar fora l’única consellera del PDeCAT que l’integrava, Àngels Chacón, “no és una decisió neutra ni gratuïta, i comporta conseqüències”.

“Totes les opinions són legítimes, des del màxim respecte a Mas, però és una competència pròpia del president Torra”, ha subratllat Budó, després de defensar que aquest últim tenia dret a fer una remodelació del Govern si considerava que calia enfortir-lo per combatre la pandèmia del coronavirus.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca