La ressaca

No és cap secret que l’11 de setembre d’enguany, tot i la gesta de fer realitat la manifestació adaptada a la covid més gran d’Europa, ha sigut el més fred des que l’any 2012 l’independentisme ha sortit massivament al carrer.

Tot i que aquesta fredor és causa i efecte d’una pandèmia devastadora amb les actituds afectives, la veritat és que hi ha un element de desencís polític que no es pot negar.

Ahir, arran d’un acte de La Setmana del Llibre en català on van participar el president legítim, Carles Puigdemont, i la secretària general d’ERC, Marta Rovira, el periodista de Tv3 explicava en la crònica que tant l’un com l’altra varen quedar que es llegirien els seus respectius llibres a la vegada que demanaven un relator per a la taula de diàleg.

Això és avui la primera línia independentista? Excompanys de viatge enviant-se llibres per saber què pensen i així teixir una estratègia conjunta? La ressaca del 2017 dura massa.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.