La ressaca

No és cap secret que l’11 de setembre d’enguany, tot i la gesta de fer realitat la manifestació adaptada a la covid més gran d’Europa, ha sigut el més fred des que l’any 2012 l’independentisme ha sortit massivament al carrer.

Tot i que aquesta fredor és causa i efecte d’una pandèmia devastadora amb les actituds afectives, la veritat és que hi ha un element de desencís polític que no es pot negar.

Ahir, arran d’un acte de La Setmana del Llibre en català on van participar el president legítim, Carles Puigdemont, i la secretària general d’ERC, Marta Rovira, el periodista de Tv3 explicava en la crònica que tant l’un com l’altra varen quedar que es llegirien els seus respectius llibres a la vegada que demanaven un relator per a la taula de diàleg.

Això és avui la primera línia independentista? Excompanys de viatge enviant-se llibres per saber què pensen i així teixir una estratègia conjunta? La ressaca del 2017 dura massa.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca