Budó defensa una jornada reivindicativa perquè “segueix havent repressió”

La consellera de la Presidència i portaveu de la Generalitat, Meritxell Budó, ha demanat aquest divendres celebrar la Diada de forma reivindicativa perquè “segueix havent repressió”, però seguint les mesures de seguretat que recomanen els tècnics sanitaris per la pandèmia de Covid-19.

Ho ha declarat els mitjans després de la tradicional ofrena floral en el monument de Rafael Casanova amb motiu de la Diada, que enguany s’ha fet sense públic i sense la banda de música que interpretava ‘Els Segadors’, i que Budó ha fet acompanyada només del president del Govern, Quim Torra, i del vicepresident, Pere Aragonès, enlloc d’amb tot l’Executiu, com és habitual.

La consellera ha destacat el petit format pel quaul s’ha optat des dels diferents actors en els actes de commemoració, ha lamentat que en aquesta ocasió no hi hagi una gran manifestació independentista per poder llançar una xifra de persones que recolza el projecte, però ha insistit que la forma no resta importància a la reivindicació, perquè “cal una resposta al conflicte polític que no pot passar per la judicialització i ha de passar per l’amnistia i el dret a l’autodeterminació”.

- Publicitat -

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca