Junqueras lamenta que no ha canviat “res” per als presos polítics amb el govern PSOE-Podemos

"La justícia arribarà des d'Europa"

El líder d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, lamenta que la situació dels presos “segueix igual” malgrat l’arribada al govern espanyol del PSOE i Podemos. “La justícia arribarà quan el cas català arribi a Europa”, afirma Junqueras en un article conjunt amb el conseller d’Exteriors, Bernat Solé, publicat aquest dijous al diari portuguès Público. Tots dos creuen que la Unió Europea “no es pot permetre vulneracions de drets humans tan evidents com les que s’estan produint a Espanya”. A banda de denunciar la situació dels presos, defensen que ara mateix “el més intel·ligent” per a l’independentisme és “asseure’s a totes les taules de diàleg”.

Publicitat

“El conflicte entre Catalunya i Espanya només es resoldrà fent política”, avisen Junqueras i Solé, que reclamen a Madrid “diàleg i negociació”. “Donar la veu a la ciutadania perquè decideixi el seu futur és l’única manera de desencallar aquesta situació”, reivindiquen a l’article. En paral·lel, Junqueras i Solé fan una crida per “internacionalitzar” encara més “les demandes catalanes”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca