“Si Sánchez fa una cosa que em molesta, li comento en privat”

El vicepresident admet que la fusió de Caixabank i Bankia no li agrada i demana que es mantingui la participació pública

El líder d’Unides Podem i vicepresident del govern espanyol, Pablo Iglesias, ha evitat comentar que el president Pedro Sánchez no l’informés de la fusió entre Caixabank i Bankia. En una entrevista a la Cadena Ser, ha argumentat que les coses que li molesten no les comenta a través dels mitjans de comunicació sinó que ho fa en privat directament amb Sánchez per “responsabilitat i lleialtat”. De totes maneres, el vicepresident ha admès que no li agrada l’operació entre els dos bancs i ha demanat que, com a mínim, es mantingui la participació pública. En la mateixa línia, sobre el fet que Sánchez no l’informés de la “fugida” del rei emèrit, Iglesias ha explicat que va tenir una discussió “forta” amb Sánchez i que el president es va disculpar.

Publicitat

Iglesias ha admès que el seu partit pensa diferent que el PSOE sobre la fusió de Caixabank i Bankia. Després que el president Sánchez digués aquest dilluns que l’operació té aspectes “molt positius”, el vicepresident segon ha dit que no li agrada la fusió. Iglesias defensa que és necessària una banda pública i, en aquest sentit, demana que es mantingui la participació pública a Bankiai, d’altra banda, que l’ICO es constitueixi en una banca pública.

De fet, Iglesias ha explicat que en el marc de la discussió sobre el programa electoral del govern espanyol va perdre la discussió de mantenir Bankia com a banc públic i ha afegit que li hagués agradat que el destí del banc fos diferent al que tindrà si prospera al fusió amb Caixabank.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca