El Govern rebutja parlar d’una “purga” a l’executiu

"Hi ha hagut uns canvis que el president Quim Torra ha demanat perquè considerava que calia enfortir el Govern"

Publicitat

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha rebutjat aquest dimarts que la recent remodelació de l’executiu respongui a “un exercici de purga” política, i ha assegurat que obeeix a la voluntat d’enfortir-lo.

Així ho ha explicat en la conferència de premsa posterior al Consell Executiu, després que el PDeCAT advertís d’aquesta “purga” arran de la sortida de l’executiu de la llavors consellera d’Empresa Àngels Chacón, l’única que mantenia el carnet del partit que presideix David Bonvehí.

“En cap cas hi veig un exercici de purga. Hi ha hagut uns canvis que el president Quim Torra ha demanat perquè considerava que calia enfortir el Govern. Em remeto a les seves explicacions”, ha subratllat.

Sobre els canvis que han fet els nous consellers, amb el nomenament dels secretaris generals, Budó ha defensat que, durant el seu mandat poden fer “els canvis que considerin necessaris per al bon funcionament del departament”.

Publicitat

“No hi ha cap guió de què s’ha de fer o no. Dependrà de les incorporacions i els reforços que considerin que cal fer”, ha explicat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca