Sánchez promet reformar el delicte de sedició

Demana "empatia" amb la societat catalana

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha confirmat aquest dilluns que manté el seu compromís de reformar el Codi Penal per rebaixar el delicte de sedició, que afectaria els presos polítics catalans, i ha demanat ser “empàtics i sensibles” amb la “ruptura emocional” que suposa aquesta situació per a una “part de la societat catalana”.

Publicitat

En una entrevista a TVE que ha recollit Europa Press, Sánchez ha defensat que s’han d’extreure “moltes lliçons” de què ha passat amb el “mal anomenat procés” i “amb la situació dels líders que són a la presó”, i no només “des del punt de vista de l’incompliment legal” sinó “des de la ruptura emocional que representa per a una part de la societat catalana”.

“L’objectiu que té aquest govern és que es mantingui el nostre compromís d’actualitzar, modernitzar i revisar, via modificació del Codi Penal, aquests delictes. És un compromís d’investidura i es mantindrà”, ha reafirmat.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca