La cridòria

Dir que el protagonisme de Pilar Rahola és un dels fenòmens periodístics més difícils d’explicar a Catalunya és quelcom redundant. Té una quota, la quota Rahola, que es manté inalterable en el temps. Una anomalia, però, que sembla que comença a tenir algun canvi.

Dissabte passat el FAQS va canviar el seu format i va decidir que la tesi setmanal de l’expolítica mereixia tenir rèplica. Bravo! La víctima, perquè no se li pot posar cap altre nom, fou l’exdirector del diari SPORT Ernest Folch qui sempre s’ha caracteritzat per un to calmat però que, davant Rahola devia entendre -o li devien dir- que és millor dir-les de l’alçada d’un campanar davant la impossibilitat de reconduir el debat cap a postures més calmades i menys crispades.

És inqüestionable que Rahola és un reclam, té audiència. El mateix programa admet que quan apareix hi ha un pic de creixement. Però val la pena aquest augment d’espectador a canvi d’uns minuts de crispació que recorden les tertúlies més agres de la cadena Fox? Jo diria que no.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca