Arrimadas demana aprofitar la divisió independentista

"Què més ha de passar? Què més han de fer els separatistes perquè no deixem de banda les nostres diferències?"

Publicitat

La líder de Cs, Inés Arrimadas, ha demanat al constitucionalisme català que reaccioni davant un “separatisme que està més dividit que mai”, i ha cridat les formacions constitucionalistes de Catalunya a unir-se de cara a les properes eleccions catalanes.

En una conferència de premsa al Parlament aquest dilluns, Arrimadas ha demanat al PSC i al PP que deixin de banda les seves diferències i que donin “una alternativa a tots els catalans preparada per gestionar Catalunya”.

“Què més ha de passar? Què més han de fer els separatistes perquè no deixem de banda les nostres diferències? Què més ha de passar a la nostra comunitat autònoma perquè tornem a ser aquella terra admirada, respectada i seguida per la resta d’Espanya?”, ha dit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes