Cinc consellers de cultura en quatre anys

El Govern de la Generalitat sempre reivindica la cultura. L’estima, l’explica, demana que se la respecti. Ho fa amb tanta èmfasi que en els darrers quatre anys han desfilat cinc consellers: Santi Vila, Lluís Puig, Laura Borràs, Mariàngela Vilallonga i ara Àngels Ponsa.

Què té la cultura perquè, exceptuant el cas del conseller exiliat, Lluís Puig, cremi a un ritme tan accelerat els responsables? Ras i curt, és un departament de quota, infrafinançat i mancat d’un projecte a llarg termini.

La conselleria de Cultura, precisament ara quan la pandèmica ofega amb més força que mai el sector, hauria de ser un dels pilars de l’executiu català. Cal una aposta ferma, a llarg termini i de consens perquè el departament enceti un projecte potent.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca