Torra es queda sol

Aragonès rebutja la proposta del president de fer canvis en els consellers d'ERC

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha plantejat aquest dijous al vicepresident, Pere Aragonès, fer substitucions en els consellers nomenats a proposta d’ERC, però el també conseller d’Economia i Hisenda ho ha rebutjat, han explicat fonts de la presidència a Europa Press.

Segons ha avançat Catalunya Ràdio, el president va trucar al vicepresident per fer-li aquest plantejament, després d’explicar-li que volia fer canvis dins l’executiu en tres de les conselleries designades a petició de JxCat.

Torra ha substituït la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón; el conseller d’Interior, Miquel Buch, i la de Cultura, Mariàngela Vilallonga.

Fonts de la vicepresidència consultades per Europa Press han assegurat que tant ells com el partit tenen “tota la confiança” en els seus consellers.

Publicitat

Asseguren que hi ha molta feina a fer i que els consellers treballen “intensament” en els seus àmbits contra la pandèmia del coronavirus.

El canvi dins el gabinet de Torra es produeix després de la disputa entre JxCat i el PDeCAT per les sigles dels primers, que ha provocat un seguit de baixes en el partit de David Bonvehí en el qual encara milita Chacón, única integrant que queda del PDeCAT en l’executiu de Torra.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes