Els comuns fan la feina bruta de Colau al Parlament

Demanen la compareixença de Calvet al Parlament sobre l'increment en els rebuts de l'aigua

CatECP ha registrat una petició de compareixença al Parlament perquè el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, expliqui a la comissió del ram les actuacions que ha dut a terme la Generalitat sobre l’increment en els rebuts de l’aigua a l’àrea de Barcelona. Els comuns també han presentat una proposta de resolució en què insten el Govern a promoure accions perquè es retorni “de manera automàtica” la diferència als usuaris afectats, que l’Agència Catalana de Consum assessori els perjudicats. L’alcaldessa de Barcelona i presidenta de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Ada Colau, ha anunciat aquest dijous que l’ens requerirà a Agbar que retorni els imports cobrats des més sense que calgui reclamar-los.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes