Els comuns fan la feina bruta de Colau al Parlament

Demanen la compareixença de Calvet al Parlament sobre l'increment en els rebuts de l'aigua

Publicitat

CatECP ha registrat una petició de compareixença al Parlament perquè el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, expliqui a la comissió del ram les actuacions que ha dut a terme la Generalitat sobre l’increment en els rebuts de l’aigua a l’àrea de Barcelona. Els comuns també han presentat una proposta de resolució en què insten el Govern a promoure accions perquè es retorni “de manera automàtica” la diferència als usuaris afectats, que l’Agència Catalana de Consum assessori els perjudicats. L’alcaldessa de Barcelona i presidenta de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Ada Colau, ha anunciat aquest dijous que l’ens requerirà a Agbar que retorni els imports cobrats des més sense que calgui reclamar-los.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca