Colau es desdiu i ara exigirà amb un decret el retorn de la pujada del rebut de l’aigua

Ha atribuït la pujada del rebut de l'aigua a un "error" d'Aigües de Barcelona

Publicitat

L’alcaldessa de Barcelona i presidenta de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Ada Colau, ha anunciat aquest dijous que exigirà mitjançant un decret a Aigües de Barcelona que retorni “proactivament” els imports que s’han cobrat de més en l’últim rebut de l’aigua i que, en alguns casos, ha provocat un increment molt acusat de la factura.

En una entrevista de TV3 que ha recollit Europa Press, Colau ha detallat que l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) impulsarà el decret per requerir a Aigües de Barcelona que retorni en els següents rebuts “aquests augments totalment desproporcionats i fora de lloc”.

Colau ha atribuït la pujada del rebut de l’aigua a un “error” d’Aigües de Barcelona atès que creu que es podria haver prorratejat l’augment perquè no es produís un salt de tram, i ha insistit que l’increment no ha estat per la nova taxa de residus municipal, que ha assegurat que es mantindrà a la ciutat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca