Madrid bull amb l’actitud de Sánchez

"No he conegut cap país on el president arremeti contra la seva capital"

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha criticat l’actitud del president del Govern central, Pedro Sánchez, amb Madrid i ha incidit que no coneix “cap país del món on el president del govern arremeti contra la seva capital”. “A qualsevol país, si cau la capital, cau tot darrere”, ha postil·lat.

Publicitat

En una entrevista a esRadio que ha recollit Europa Press, la dirigent autonòmica ha tornat a demanar a Sánchez una reunió, tal com ha sol·licitat des que va començar el seu mandat.

“Necessitem asseure’ns i parlar perquè la situació de l’epidèmia a la Comunitat és especial. És molt més vulnerable perquè aquest virus es transporta, té una relació directa amb el transport”, ha manifestat. En aquest sentit, Ayuso ha subratllat que Madrid té “una alta mobilitat”, tal com passa “a la resta de capitals europees”.

Per això, ha insistit que la seva autonomia necessita “un pla específic”. “Tan sols demano una estratègia”, ha reclamat, després de criticar que, en comptes d’això, el delegat del Govern espanyol a Madrid, José Manuel Franco, també secretari general del PSOE-M, es dediqui a amenaçar-la “amb mocions de censura”.

La presidenta ha insistit que cal “col·laboració i ajut”. “No podem estar sols en una estratègia. Jo només demano que ens reunim, que parlem, que posem solucions i que remem en la mateixa direcció perquè sinó haurem de tornar a començar”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca