Madrid bull amb l’actitud de Sánchez

"No he conegut cap país on el president arremeti contra la seva capital"

Publicitat

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha criticat l’actitud del president del Govern central, Pedro Sánchez, amb Madrid i ha incidit que no coneix “cap país del món on el president del govern arremeti contra la seva capital”. “A qualsevol país, si cau la capital, cau tot darrere”, ha postil·lat.

En una entrevista a esRadio que ha recollit Europa Press, la dirigent autonòmica ha tornat a demanar a Sánchez una reunió, tal com ha sol·licitat des que va començar el seu mandat.

“Necessitem asseure’ns i parlar perquè la situació de l’epidèmia a la Comunitat és especial. És molt més vulnerable perquè aquest virus es transporta, té una relació directa amb el transport”, ha manifestat. En aquest sentit, Ayuso ha subratllat que Madrid té “una alta mobilitat”, tal com passa “a la resta de capitals europees”.

Per això, ha insistit que la seva autonomia necessita “un pla específic”. “Tan sols demano una estratègia”, ha reclamat, després de criticar que, en comptes d’això, el delegat del Govern espanyol a Madrid, José Manuel Franco, també secretari general del PSOE-M, es dediqui a amenaçar-la “amb mocions de censura”.

Publicitat

La presidenta ha insistit que cal “col·laboració i ajut”. “No podem estar sols en una estratègia. Jo només demano que ens reunim, que parlem, que posem solucions i que remem en la mateixa direcció perquè sinó haurem de tornar a començar”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes