La Moncloa justifica fer-li el salt a ERC

Adverteix que demanar qüestions “que no pot atendre” a canvi dels PGE l’obliga a buscar “altres aliances”

Publicitat

La portaveu del govern espanyol, María Jesús Montero, ha assegurat aquest dimecres que el president espanyol, Pedro Sánchez, vol comptar amb els socis d’investidura –com ERC- per a l’aprovació dels pressupostos, però si els republicans “busquen requeriments que saben que el govern no pot atendre”, cosa que al seu entendre “equival a un no” als comptes, “obliguen” el president a “buscar altres aliances”. “Tan de bo demà ERC pugui traslladar a Sánchez la disposició a fer uns nous PGE que segur que seran bons per a Catalunya”, ha dit Montero, que espera que la trobada –prevista per dijous a les 10.30h- permetrà conèixer “les aspiracions, el cronograma i terminis” dels republicans en aquesta negociació.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca