Ja he signat la moció

Ja he signat la moció de censura, i és un moment: pim, pam. Agafes la butlleta, poses el teu nom i cognoms, el número de soci, el DNI i signes. Ah, important, que me’n vaig oblidar, és millor portar les dues cares del DNI impreses. Sí, ho recomano perquè el punt on vaig anar no tenien una impressora amb escàner per fer-ho i vaig haver d’invertir una indecent quantitat de minuts, cinc en concret, per anar a la copisteria més pròxima.

Així que com a soci preocupat per la devastació d’aquesta junta, ja he fet la feina. La meva pregunta és, #MesQueUnaMocio aconseguirà reunir més de 16.000 signatures per no tenir problemes i tirar endavant la censura? És un repte majúscul. El context de pandèmia, sense partits i amb una mobilitat molt reduïda, empenyen a pensar que aconseguir-ho és tota una gesta. Però també ho era que una campanya com aquesta fos transversal i mira, som davant la moció més transversal i unitària de la història del club: vuit grups barcelonistes i tres precandidats.

Jo ja he signat, i tu? A què esperes?

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca