Picabaralla pública entre la UB i l’ANC

El rector replica a l'organització independentista que haurien d'encerclar la Generalitat pel mal finançament de les universitats

Publicitat

El rector de la Universitat de Barcelona (UB), Joan Elias, ha replicat aquest dimarts a l’ANC que en lloc d’encerclar la seva universitat per la Diada, haurien d’escollir el Palau de la Generalitat. “Si volen encerclar la universitat ells sabran el que fan. Jo tinc la meva opinió que em reservo. Crec que s’estan equivocant cap a on disparen. El que haurien d’encerclar és el Palau de la Generalitat, que és el que ens finança malament”, ha etzibat en declaracions a Ser Catalunya. També ha considerat “curiós” que la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, “dispari contra dues universitats” que tenen eleccions al rectorat en poc temps, en al·lusió a les declaracions que va fer Paluzie lamentant els rectorats unionistes de la UB i de la UAB.

Elias ha assegurat que ell coneix persones independentistes i que no ho són, i ha remarcat que ell és “el rector de tothom, siguin independentistes, no independentistes, de drets o d’esquerres”. “M’és igual”, ha afegit.

A més, ha subratllat que totes les universitats han seguit “la mateixa línia més o menys” pel que fa al procés, i ha considerat “curiós” que Paluzie només faci al·lusió a dues que tenen eleccions al rectorat en poc temps.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca