Picabaralla pública entre la UB i l’ANC

El rector replica a l'organització independentista que haurien d'encerclar la Generalitat pel mal finançament de les universitats

El rector de la Universitat de Barcelona (UB), Joan Elias, ha replicat aquest dimarts a l’ANC que en lloc d’encerclar la seva universitat per la Diada, haurien d’escollir el Palau de la Generalitat. “Si volen encerclar la universitat ells sabran el que fan. Jo tinc la meva opinió que em reservo. Crec que s’estan equivocant cap a on disparen. El que haurien d’encerclar és el Palau de la Generalitat, que és el que ens finança malament”, ha etzibat en declaracions a Ser Catalunya. També ha considerat “curiós” que la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, “dispari contra dues universitats” que tenen eleccions al rectorat en poc temps, en al·lusió a les declaracions que va fer Paluzie lamentant els rectorats unionistes de la UB i de la UAB.

Publicitat

Elias ha assegurat que ell coneix persones independentistes i que no ho són, i ha remarcat que ell és “el rector de tothom, siguin independentistes, no independentistes, de drets o d’esquerres”. “M’és igual”, ha afegit.

A més, ha subratllat que totes les universitats han seguit “la mateixa línia més o menys” pel que fa al procés, i ha considerat “curiós” que Paluzie només faci al·lusió a dues que tenen eleccions al rectorat en poc temps.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca