Madrid: de la tranquil·litat absoluta a fregar la situació crítica

Sánchez: “Ens preocupa l’estat de la salut pública i l’evolució de l’epidèmia a Madrid”

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha admès aquest dimarts que al seu executiu li preocupa “l’estat de la salut pública i l’evolució de l’epidèmia a Madrid”. La capital espanyola encapçala el nombre de nous contagis (459 notificats aquest dilluns) i el director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, va posar de manifest que “una gran part dels diagnòstics i de les defuncions es deuen a una sola CCAA: la Comunitat de Madrid”. La presidenta de la Comunitat de Madrid va criticar després el que qualifica “d’acarnissament”.

Publicitat

En una entrevista a la Cadena Ser, Sánchez ha retret a algunes CCAA –sense citar explícitament Madrid- el “relaxament” en el rastreig de casos, i ha assegurat que si Fernando Simón es va pronunciar d’aquesta manera respecte a Madrid és perquè “preocupa” la situació a Madrid.

“Nosaltres estem fent el que cal respecte a la Comunitat de Madrid: posar a la seva disposició rastrejadors de les Forces Armades, recursos i tot l’esforç de cooperació”, ha afirmat Sánchez.

Després de les crítiques que va llançar Ayuso contra Simón i el govern espanyol, president espanyol ha demanat a la presidenta de la Comunitat de Madrid i al PP que en una situació com l’actual “aparti” la “lluita partidista”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca