Investiguen un assessor de Presidència per un presumpte cas d’assetjament laboral

Diverses treballadores van denunciar l'estiu del 2019 el tracte de Manuel Manonelles

Funció Pública investiga l’exdelegat de la Generalitat a Suïssa, Manuel Manonelles, per un presumpte cas d’assetjament laboral. Segons ha avançat el diari ARA i ha pogut confirmar l’ACN, l’estiu del 2019 el departament d’Exteriors va ser alertat per part de diverses treballadores de la delegació del tracte que rebien per part de Manonelles, ara assessor a Presidència. No va ser fins al març del 2020, coincidint amb la revelació del presumpte cas d’assetjament sexual al departament, que es va activar el protocol perquè s’investigués.
Des de Funció Pública asseguren que l’expedient es troba encara en fase de tramitació perquè “va quedar aturat” durant el confinament, però afirmen que “es reprendrà” aquest setembre. Per ara, no han citat a Manonelles.

Publicitat

Tres de les quatre treballadores que van denunciar els fets han acabat plegant, segons el diari Ara. Fonts del departament admeten que estaven al cas dels problemes a la delegació a Suïssa i que dues treballadores havien agafat la baixa laboral pel mal ambient.

Exteriors assegura que va comunicar el cas i la seva voluntat de prescindir de Manonelles tant a la consellera Meritxell Budó com al president Quim Torra, però Presidència nega que tingués coneixement del presumpte assetjament, segons explica el diari Ara.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Argimon diu que s’està estudiant si els nens compten en el màxim de 10 persones per Nadal

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha reconegut que els nens fins a 14 anys "podrien no comptar" en la limitació a...

Catalunya tancarà l’any amb una caiguda d’exportacions menor a la prevista a l’abril

El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, ha assegurat que Catalunya tancarà l'any amb una caiguda de les exportacions menor a la prevista en...

El Gobierno ja no veu clar reformar el delicte de sedició abans de cap d’any

El ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, ha refredat aquest dilluns la possibilitat que el seu executiu aprovi la reforma dels delictes de sedició...

Forn demana relleus a l’independentisme: “Algunes persones s’han d’apartar”

El conseller legítim Joaquim Forn, empresonat a Lledoners, ha demanat "relleus" als partits independentistes per superar la divisió: "Algunes persones s'han d'apartar i deixar...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca