El PP presenta una moció per anul·lar l’impost sobre residus a Barcelona que es cobra en la factura de l’aigua

Els populars presenten una moció a l'àrea metropolitana després que la pujada entrés en vigor aquest juliol

Publicitat

El PP ha presentat una moció a l’àrea metropolitana de Barcelona per deixar sense efecte l’increment de l’impost sobre residus que es cobra en la factura de l’aigua, i que va entrar en vigor aquest juliol tot i que va ser aprovat pel ple de Barcelona a finals de febrer. Els populars aposten per ajornar la nova taxa fins el 2022, i també demanen separar-la del rebut de l’aigua. “L’aigua és un servei bàsic que no s’ha d’utilitzar com a eina de recaptació com fa el govern de comuns i PSC”, ha indicat Miguel Jurado, portaveu del grup popular a l’AMB. Aquesta pujada suposa entre 27 i 51 euros més a l’any.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca