El PP presenta una moció per anul·lar l’impost sobre residus a Barcelona que es cobra en la factura de l’aigua

Els populars presenten una moció a l'àrea metropolitana després que la pujada entrés en vigor aquest juliol

Publicitat

El PP ha presentat una moció a l’àrea metropolitana de Barcelona per deixar sense efecte l’increment de l’impost sobre residus que es cobra en la factura de l’aigua, i que va entrar en vigor aquest juliol tot i que va ser aprovat pel ple de Barcelona a finals de febrer. Els populars aposten per ajornar la nova taxa fins el 2022, i també demanen separar-la del rebut de l’aigua. “L’aigua és un servei bàsic que no s’ha d’utilitzar com a eina de recaptació com fa el govern de comuns i PSC”, ha indicat Miguel Jurado, portaveu del grup popular a l’AMB. Aquesta pujada suposa entre 27 i 51 euros més a l’any.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes