El Govern garantirà el dret a manifestar-se durant la Diada

Ha demanat "evitar aglomeracions" per no propagar el coronavirus

Publicitat

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha assegurat aquest dimarts que la Generalitat garantirà el dret a manifestació durant la Diada, però ha demanat “evitar aglomeracions” per no propagar el coronavirus.

En la conferència de premsa posterior al Consell Executiu, ha sostingut que les dades epidemiològiques indiquen que cal rebaixar l’activitat social i les concentracions, per la qual cosa “és recomanable que aquest any la Diada s’hagi d’abordar d’una manera diferent”.

Ha afirmat que la Conselleria de Salut està en contacte amb l’ANC per veure de quina manera es podrà desenvolupar garantint les mesures sanitàries i alhora el dret a manifestar-se, i ha afegit que en funció de com evolucioni la pandèmia s’aniran “ajustant” les mesures.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca