Surrealista

A mesura que surten més notícies sobre el Cas Messi no me’n puc estar de pensar el grau de surrealisme que ha agafat aquesta situació on, el millor jugador de la història d’aquest club, ha decidit sortir cames ajudeu-me de casa seva per deixar de veure la junta de Bartomeu.

De debò, que a l’última setmana d’agost i la primera de setembre estiguem sotmesos a un debat fratricida per culpa d’una junta negligent és motiu més que suficient perquè la moció de censura triomfi.

Ja n’hi ha prou de fer el ridícul d’aquesta manera, i de desprestigiar en tots els sentits la institució. Messi hauria d’acabar la seva carrera al Barça, tancar un cicle d’alta exigència com ho van fer Iniesta i Xavi. La situació actual és tan surrealista que no trobo la manera d’entendre-la.

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca