Barcelona Districte Cultural reprograma 60 funcions que es van haver d’anul·lar a la primavera

Marc Parrot, Anna Colom, Mireia Miracle, Joina, Farrès Brothers, La Pera Llimonera i The Feliuettes, entre els artistes

Barcelona Districte Cultural torna a partir del 4 de setembre per reprogramar prop de 60 funcions que es van haver d’anul·lar el passat mes de març a causa de l’emergència sanitària. Aquestes reprogramacions, que afecten 21 espectacles escènics i 9 títols d’audiovisuals, es perllongaran fins al 21 de novembre; és a dir, que conviuran amb els espectacles del nou circuit de tardor que s’estrenaran el pròxim mes d’octubre. Marc Parrot, Anna Colom, Mireia Miracle, Joina, Farrès Brothers, La Pera Llimonera i The Feliuettes són alguns dels artistes que actuaran en el circuit.

Publicitat

El gruix dels espectacles reprogramats (34 funcions) es concentrarà durant el mes de setembre però, per poder trobar dates convenients tant per als artistes que es van veure afectats com per als equipaments implicats, també està previst oferir 24 propostes durant el mes d’octubre mentre que les cinc restants arribaran al novembre.

Entre els artistes que tornen als escenaris del Barcelona Districte Cultura es troben Marc Parrot, Anna Colom, Mireia Miracle, Joina, Farrès Brothers, La Pera Llimonera, La Pulpe Teatro, Enma Fernández, The Feliuettes o Impro Barcelona en són exemples. S’estrenarà tambéFull House d’Eléctrico 28, una proposta de carrer que busca estrènyer els lligams de convivència i bon veïnatge als carrers de les ciutats, com han explicat els organitzadors.

A més de les propostes escèniques de teatre, dansa, circ i música i adreçades tant a infants com a públic adult, la proposta de cultura de proximitat recupera també les projeccions del Petit Cineclub i el Kinosaure (per a menuts) i del cicle de cinema documental musical que s’ofereix en col·laboració amb el Festival In-Edit.

En paral·lel a les funcions obertes a la ciutadania en general, Barcelona Districte Cultural també recupera ara sis funcions per a públic escolar que es van haver de posposar. I, d’igual manera, s’ha tornat a posar data a algunes de les activitats complementàries (tallers, xerrades…) que el circuit programa per estrènyer els llaços i el coneixement entre la ciutadania i el món de la creació.

La represa de l’activitat es farà donant compliment a les mesures de seguretat i aforament que en cada moment determinin les autoritats sanitàries. Per tal de poder complir amb aquesta normativa d’aforament es farà imprescindible la reserva d’entrades pels espectacles que, com és habitual, continuen sent gratuïtes.

Barcelona Districte Cultural és un circuit de proximitat d’espectacles que, impulsat per l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, arriba dos cops l’any (a la primavera i a la tardor) a 21 equipaments dels deu districtes de la ciutat. Els espectacles ara reprogramats formen part de la seva setena edició, metre que el pròxim mes d’octubre està previst inaugurar-ne la vuitena.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca