La CUP “no se sap per què” ERC segueix avalant la taula de diàleg

"En conseqüència i coherència, haurien de reconèixer que tenim dret a l'autodeterminació; habilitar una solució democràtica perquè aquest dret es pugui exercir, i parar la repressió"

Publicitat

El diputat de la CUP en el Parlament Carles Riera ha assegurat que “no se sap per què” ERC segueix avalant la taula de diàleg entre l’Executiu català i el Govern central.

En una entrevista de Tv3 recollida per Europa Press, Riera ha dit que el primer pas per reprendre la taula és que el Govern de PSOE i Podem reconeguin Catalunya com a “nació i subjecte polític”.

“En conseqüència i coherència, haurien de reconèixer que tenim dret a l’autodeterminació; habilitar una solució democràtica perquè aquest dret es pugui exercir, i parar la repressió”, ha enumerat.

Riera creu que aquestes premisses són “l’ABC de qualsevol diàleg polític real”, i ha assegurat que cap d’aquestes quatre situacions s’està produint en aquests moments.

Publicitat

“Cap d’aquestes quatre es dóna en aquests moments. Malgrat això, ERC, no se sap per què, segueix avalant aquest diàleg”, ha conclòs.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes