Gairebé un 60% dels ciutadans creu que Espanya està més dividida després de la pandèmia

Un 54% dels enquestats pel Pew Research Center aproven la gestió del govern espanyol

Publicitat

Gairebé un 60% dels ciutadans creu que Espanya està més dividida després de la pandèmia, segons una enquesta del centre d’estudis d’opinió nord-americà Pew Research Center a una quinzena de països. Només els Estats Units supera a l’estat espanyol en aquest sentit, ja que un 77% dels estatunidencs veu el seu país més dividit ara que abans de la pandèmia. L’estudi també revela que un 54% dels enquestats a l’Estat aprova la gestió del govern espanyol durant la crisi del coronavirus. L’executiu espanyol és dels pitjors valorats després del britànic (46%), el nord-americà (47%) i japonès (55%).

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca