Aragonès admet que la taula de diàleg “va tard”

"És urgent que s'abordi políticament aquesta qüestió, perquè abordar-ho des del punt de vista judicial i penal no portarà cap solució a aquest conflicte"

Publicitat

El vicepresident de la Generalitat i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha advertit aquest divendres que la reunió de la mesa de diàleg entre l’Executiu català i el Govern central “ja va tard des de fa temps”.

“És urgent que s’abordi políticament aquesta qüestió, perquè abordar-ho des del punt de vista judicial i penal no portarà cap solució a aquest conflicte”, ha defensat en declaracions als mitjans abans de la seva visita al celler Juvé y Camps (Barcelona).

A més, li ha demanat al Govern central que no acudeixi a la mesa amb les mans buides i que presenti propostes: “La proposta de Catalunya és clara, que és l’amnistia i el dret a l’autodeterminació”, ha advertit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca