Torra descobreix la naturalesa dels comuns

Es mostra "estranyat" pel fet que partits que "s'autoanomenen republicans" s'abstinguin al ple de Barcelona sobre el rei emèrit

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat estar “estranyat” pel sentit del vot dels comuns a l’Ajuntament de Barcelona, on s’han abstingut en la votació per reprovar el govern espanyol i treure la medalla d’or de la ciutat al rei emèrit, Joan Carles I. En una piulada, Torra ha lamentat que “partits que s’autoanomenen republicans s’abstinguin”. En aquest sentit, el president ha demanat ser “coherents” entre el que es diu i el que es vota. Malgrat això, Torra s’ha mostrat “content que la capital de Catalunya exerceixi de capital republicana”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca