La investigació de Funció Pública determina que Bosch coneixia el cas d’assetjament sexuals a Exteriors

Tot i que Bosch va activar els protocols el mateix mes de març, se li retreu que no actués abans

Publicitat

Funció Pública proposa que el Govern sancioni l’exconseller d’Exteriors Alfred Bosch i l’ex secretària general Mercè Salvat pel presumpte cas d’assetjament sexual que va esquitxar la conselleria el març de 2019, segons ha avançat l’Ara i han confirmat a l’ACN fonts del Govern.

El diari detalla que una investigació interna conclou que Bosch i Salvat sabien que l’excap de gabinet del conseller podria estar assetjant diverses treballadores del Departament abans que el cas es fes públic. Tot i que Bosch va activar els protocols el mateix mes de març, se li retreu que no actués abans. L’informe, que és confidencial, es presentarà demà a la reunió de Govern, segons ha pogut saber l’ACN.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca