Sortiu en globus aerostàtic

Arran de l’article que ahir vaig publicar en la meva columna diària a Mirall sobre el nuñisme, cap allà el migdia, un tuitaire em titllava d’imbècil i em demanava la meva opinió sobre el Reus. Suposo que es referia als problemes econòmics del 2018 per la nefasta gestió de Joan Oliver, exdirectiu de Laporta.

Li podia haver respost preguntant-li quina era la seva opinió sobre el futbol que practica el City dirigit per Guardiola, però em va ofendre tant que em vaig posar a fer el dinar. Hores més tard, Messi enviava un burofax a la pitjor junta de la història del Club per dir que marxava. Suposo que aquí la situació del Reus ja no era important.

Crec que no hi ha arquitecte ni fuster que pugui dissenyar una porta prou gran perquè la junta de Josep Maria Bartomeu marxi del Club. Els autors de la devastació del millor cicle esportiu del Barça han de marxar en globus aerostàtic: ells, hereus del projecte de Sandro i bandera del Nuñisme, passaran a la història com els qui varen fer marxar el millor jugador de la història del Club de la manera més trista possible. Sortiu de les oficines abans que hipotequeu el club amb un Espai Barça que ens exposarà a la desaparició institucional.

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca