Rosalía, nominada a millor artista femenina de l’any als Billboard de la Música Llatina

Opta també a la categoria de millor cançó amb dues nominacions per 'Yo x Ti, Tu x Mi' i per 'Con altura'

Publicitat

Billboard ha anunciat els finalistes als premis de la Música Llatina, originalment programats per al mes d’abril i que la pandèmia va obligar a anul·lar. L’organització ha reprogramat l’esdeveniment, que tindrà lloc el 21 d’octubre a Miami, i que ha nominat Rosalía com a millor artista femenina de l’any. Alhora, optarà a dues nominacions més en la categoria de millor cançó de pop llatí de l’any amb ‘Yo x Ti, Tu x Mi’, juntament amb Ozuna, i per ‘Con altura’, amb J Balvin i El Guincho. L’acte, en què es commemorarà el 30è aniversari, la Setmana Billboard de Música Llatina, inclourà converses d’estrelles de la músic, tallers i actuacions en directe, amb la participació d’artistes com la mateixa Rosalía, J Balvin, Los Tigres del Norte i Ozuna.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca