Les empreses reben 98.411 MEUR en finançament a través de les línies d’ICO

El govern espanyol garanteix amb gairebé 75.000 milions més de 786.000 operacions, la majoria a pimes i autònoms

Publicitat

Les empreses han rebut 98.411 milions d’euros en finançament a través de les línies d’avals de l’ICO impulsades pel govern espanyol, segons les últimes dades oficials del ministeri d’Economia. En total, s’han garantit més de 786.000 operacions amb gairebé 75.000 milions d’euros. El govern espanyol assegura que 771.507 dels préstecs s’han concedit a autònoms i pimes, mentre que 15.012 operacions són per a grans empreses. Per a les petites i mitjanes empreses i autònoms s’han concedit 68.062 milions d’euros, amb avals de l’Estat per valor 54.403 milions. Les empreses més grans han rebut 30.349 milions d’euros, amb avals per valor de 20.381 milions.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca