La UGT pressiona per una convocatòria electoral a Catalunya

"La crisi del Govern és més que evident", afirma el secretari general del sindicat

Publicitat

El secretari general de la UGT, Camil Ros, considera “imprescindible” la convocatòria d’eleccions al Parlament de Catalunya. En una roda de premsa aquest dimecres, Ros ha dit que cal un nou Govern un cop aprovats els pressupostos “per afrontar un nou període”. “La situació de crisi del Govern és més que evident, la necessitat de convocatòria d’eleccions és del tot imprescindible”, ha afirmat. Pel que fa a l’Estat, Ros ha demanat l’aprovació d’uns “pressupostos socials” perquè els actuals “no estan adaptats a la nova realitat”. A més, ha dit que els comptes no poden incloure retallades sinó que s’han de centrar en inversions “per recuperar drets laborals” i finançar ERTO, l’ingrés mínim vital o les polítiques d’igualtat i conciliació.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca