Torra demana celeritat al Gobierno per regular el permís retribuït

Estudiarà amb deteniment l'oferta de Sánchez sobre l'estat d'alarma però mostra la seva "sorpresa" per la proposta

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, estudiarà amb “deteniment” l’oferta del cap del govern espanyol, Pedro Sánchez, sobre l’estat d’alarma, tot i que mostra la seva “sorpresa” per la proposta. Fonts de la Presidència del Govern han explicat a l’ACN que a Torra l’ha sobtat que “ara sí que sembla que el virus entén de territoris”. El president recorda a Sánchez que sempre ha demanat totes les competències. En aquest sentit, Torra l’ha instat a detallar la proposta sobre l’opció de les comunitats de demanar l’aplicació de l’estat d’alarma territorial i que, després, ja en donarà una resposta.

Torra també diu a Sánchez que del que s’ha de preocupar “urgentment” és de regular un permís retribuït per a les persones que s’hagin de fer càrrec dels seus fills o persones dependents en cas de contagi. A més, el president vol que el líder del PSOE treballi per retornar als ciutadans de Catalunya tots els recursos que el Govern de la Generalitat ha reclamat i que els correspon, inclosos els superàvits i romanents dels ajuntaments.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca