La carrera política d’Álvarez de Toledo podria tenir els dies comptats

Admet que està "meditant profundament" si deixa l'escó al Congrés

La diputada del PP al Congrés per Barcelona Cayetana Álvarez de Toledo ha explicat aquest dimarts que està “meditant profundament” si deixa l’escó després que el president del partit, Pablo Casado, la cessés com a portaveu del grup popular a la cambra. “Són reflexions que no deixo de fer-me des de fa una setmana”, ha admès en una entrevista amb la Cadena Cope. Álvarez de Toledo ha vinculat la seva continuïtat com a diputada al fet que representa votants de Catalunya que “viuen la doble pandèmia nacionalista i vírica”. “Mereixen cura i protecció, empara i representació”, ha afirmat. A més, ha confessat que no ha tornat a parlar amb Casado des que li va comunicar la destitució.

Publicitat

La diputada popular ha dit estar “afligida” personalment perquè “ser portaveu del grup popular és el màxim honor”, però que no està desanimada tot i els “atacs de dins del PP” que ha rebut. “No esperava que dins de l’estructura del partit succeís això”, ha assegurat, per la qual cosa té un “sentiment de fracàs”.

Álvarez de Toledo ha emplaçat el centre-dreta espanyol a batallar pel “gran espai de la raó” i a disputar la superioritat moral a l’esquerra. “S’ha d’aparcar qualsevol por”, ha reflexionat, perquè “hi ha una nació orfe esperant el seu lideratge”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca