Els organitzadors de bodes demanen ser exclosos de les noves restriccions del Govern

"En tractar-se d'una activitat econòmica regulada no solament es garanteixen totes les mesures i protocols vigents sinó que s'apliquen d'extraordinaris per tal d'oferir al client les màximes condicions sanitàries"

L’Associació d’Empreses de Gestió d’Esdeveniments i Casaments de Catalunya (Aegecat) ha demanat ser exclosa de les noves mesures aprovades pel Govern per contenir el contagi del coronavirus, com la limitació a deu persones de les trobades i reunions públiques i privades.

Publicitat

Aegecat ha reclamat a la Generalitat que aclareixi que l’organització d’esdeveniments i bodes no està inclosa i que ho faci públic per “retornar la confiança” als clients, i ha advertit que contempla prendre accions legals per defensar a les seves empreses, segons ha exposat en un comunicat aquest dimarts.

“En tractar-se d’una activitat econòmica regulada no solament es garanteixen totes les mesures i protocols vigents sinó que s’apliquen d’extraordinaris per tal d’oferir al client les màximes condicions sanitàries”, ha exposat.

En aquest sentit, ha instat l’administració catalana a considerar aquest tipus d’empreses com un subsector diferenciat de la restauració i l’oci nocturn, tenint en compte que són celebracions privades amb llistes tancades de convidats.

També ha exigit que el Govern aprovi una línia específica d’ajudes per a aquest sector, que ha defensat que “està patint de manera extrema els efectes de la crisi sanitària sense que l’administració pública hagi mostrat, avui per avui, la voluntat de trobar solucions que ens garanteixin la supervivència”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca