Els organitzadors de bodes demanen ser exclosos de les noves restriccions del Govern

"En tractar-se d'una activitat econòmica regulada no solament es garanteixen totes les mesures i protocols vigents sinó que s'apliquen d'extraordinaris per tal d'oferir al client les màximes condicions sanitàries"

Publicitat

L’Associació d’Empreses de Gestió d’Esdeveniments i Casaments de Catalunya (Aegecat) ha demanat ser exclosa de les noves mesures aprovades pel Govern per contenir el contagi del coronavirus, com la limitació a deu persones de les trobades i reunions públiques i privades.

Aegecat ha reclamat a la Generalitat que aclareixi que l’organització d’esdeveniments i bodes no està inclosa i que ho faci públic per “retornar la confiança” als clients, i ha advertit que contempla prendre accions legals per defensar a les seves empreses, segons ha exposat en un comunicat aquest dimarts.

“En tractar-se d’una activitat econòmica regulada no solament es garanteixen totes les mesures i protocols vigents sinó que s’apliquen d’extraordinaris per tal d’oferir al client les màximes condicions sanitàries”, ha exposat.

En aquest sentit, ha instat l’administració catalana a considerar aquest tipus d’empreses com un subsector diferenciat de la restauració i l’oci nocturn, tenint en compte que són celebracions privades amb llistes tancades de convidats.

Publicitat

També ha exigit que el Govern aprovi una línia específica d’ajudes per a aquest sector, que ha defensat que “està patint de manera extrema els efectes de la crisi sanitària sense que l’administració pública hagi mostrat, avui per avui, la voluntat de trobar solucions que ens garanteixin la supervivència”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes