Indignació total a Cs després que els expresidents del Parlament hagin demanat l’indult per a Forcadell

És una "vergonya"

El líder de Cs en el Parlament, Carlos Carrizosa, ha assegurat aquest dilluns que és una “vergonya” que els expresidents del Parlament Joan Rigol, Ernest Benach i Núria de Gispert hagin presentat una petició d’indult per a l’expresidenta de la Càmera catalana Carme Forcadell, empresonada pel referèndum de l’1-O.

Publicitat

“És una vergonya que els expresidents del Parlament demanin privilegis per qui va fer possible l’atropellament de l’Estatut i la Constitució des del nostre Parlament. Ja n’hi ha prou de presentar com herois als qui no respecten els ciutadans i trepitgen els seus drets i llibertats”, ha criticat en un missatge en el seu compte de Twitter recollit per Europa Press.

En una entrevista en RNE recollida per Europa Press, ha retret també les “habituals reticències” del PSC davant la proposta del seu partit de concórrer conjuntament amb el PP en les eleccions catalanes per guanyar a les forces independentistes.

En la seva opinió, el PSC sembla més encaminat a pactar un tripartit que a explorar aquesta possibilitat, per la qual cosa ha demanat “fer possible que la majoria social constitucionalista es visualitzi en el Parlament”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca