Cs vol que el Parlament “condemni tots els règims totalitaris i autoritaris”

La formació taronja proposa que la cambra catalana se sumi al Dia Europeu de les Víctimes de l’Estalinisme i el Nazisme

Publicitat

Ciutadans ha registrat una proposta de resolució al Parlament en la qual demana que la cambra catalana “condemni tots els règims autoritaris amb independència de la seva orientació ideològica”. A través d’un comunicat, el diputat de la formació taronja Nacho Martín Blanco ha reclamat que l’hemicicle se sumi al Dia Europeu de les Víctimes de l’Estalinisme i el Nazisme, que se celebra aquest diumenge, per “recordar amb dignitat i imparcialitat les víctimes d’aquesta mena de règims amb independència de la seva ideologia”. A parer seu, la commemoració d’aquest dia és una bona iniciativa per fer reflexionar a la ciutadania sobre “la perversitat d’ideologies de dretes i d’esquerres com el nazisme, el feixisme o el comunisme”.

Segons Ciutadans, els règims totalitaris i autoritaris “menystenen la llibertat individual, la democràcia i els drets humans” i “al llarg de la història només han provocat repressió, misèria moral i material, i milions de morts”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca