Molt Honorable Twitter

De l’entrevista que va concedir el president Torra a l’Agència Catalana de Notícies es pot treure una conclusió que aquí hem anat exposant en més d’una ocasió: el president de la Generalitat està sol.

El Govern i els seus consellers van per un costat. Les maquinàries dels partits per una altra. Ell, el president, també. Amb els seus assessors de comunicació ha muntat un grup a part que fa i desfà sense consultar res.

Davant la manca de força i consens per tirar endavant la Declaració d’Independència, al president Torra no li ha quedat cap altra cosa que ser un dels tuitaires més actius del país. I això és un drama.

Comentar notícies, deixar anar pulles, ser irònic… Entre tenir un Parlament que tolera que es retallin els textos aprovats per majoria absoluta i un president de la Generalitat que actua com un comentarista ens està quedant un mapa polític i institucional força grotesc.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca